2017-04-02 08:09:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Engedje, hogy az élet vigye egy kicsit a hátán

Napi horoszkóp április másodikára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Pompásan érzi magát. A Vénusz gondoskodik arról, hogy a szerelemben is nyertes legyen! Ma feltétlenül el kell mennie otthonról. Legalább egy hosszú sétát kellene tennie, leginkább a kedvese társaságában. Este vegyen egy lazító fürdőt. Csodálatosan fogja érezni magát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold készül a Rák jegyébe. Ez mindent megkönnyít majd az Ön számára. A dolgok jobban mennek előre, szervezzen sok programot mára! A szívügyekben is szerencsés lesz, megnőnek az esélyei a pártalálásra!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A szerelmes órák vasárnapra is megmaradnak. Ha ön egyedülálló, akkor villámcsapásként éri Önt a szenvedély! Este egy csodálatos beszélgetésben lehet része, érezni fogja, mennyire egy hullámhosszon vannak!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Rák jegyébe készül. Mindenki Önnel szeretne programot szervezni, főleg a családtagjai. Ám Önnek nem lesz ehhez semmi kedve. Foglalkozzon azzal, amivel valóban szeretne… Senki sem fog ezért megharagudni Önre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma igazán szenvedélye és temperamentumos lesz, vigyázzon, egy kicsit élesebben szólhat a másiknak, mint szeretné… Ha egyedülálló, akkor mozduljon ki egy kicsit, szép idő esetén biztosan talál már nyitva utcai kávézókat, kitűnő alkalmakat adnak egy kis flörtölésre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap tele lesz érzelmekkel. Szívesen maradna kettesben a kedvesével, akár az egész napot képes lenne így eltölteni. Egyszerűen csak hagyja magát sodortatni az árral, és ezt most minden lelkiismeret-furdalás nélkül megteheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Nap és a Vénusz is a Kos jegyében áll. Ma még egyedülállóként is megtalálja a számítását. Ne üldögéljen otthon, menjen szórakozni, találkozzon emberekkel. Egy kis sport sem fog ártani, de tartson mértéket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Pihenjen sokat, töltődjön fel. Csak azt csinálja, ami valóban jót tesz Önnek. Ne hagyja semmire magát rábeszélni, amihez nincs kedve. Minden érzékével élvezze ezt a napot. Értékes tapasztalatokat gyűjthet a természetben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nap és a Vénusz is a Kos jegyében áll még. A szerelemé a főszerep! A Hold az Ikrek jegyében áll. Az élet külső dolgai most kevésbé érdeklik Önt. A döntő az, hogy önmagával harmóniában legyen!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Engedje, hogy az élet vigye egy kicsit a hátán… Kreatív energiái felébrednek. Próbáljon ki új dolgokat! Este különösen fogja élvezni egy szeretett ember közelségét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Próbáljon minél rugalmasabb és toleránsabb lenni, olyan emberek társaságát keresse, akik gazdagítják az életét, és örömet szereznek Önnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Csodálatosan érezheti magát, és a világ is csodálja Önt. Sok flört, öröm és nevetés – ez várja a mai napon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: